FANDOM


Kilimanjaro (Romanian Traduced) Edit

Pe toboganele Kilimanjaro vei gasi adrenalina si distractia!

Te poti lua la intrecere cu prietenii pe Geronimo, toboganul cu mai multe benzi si cu accelerare continua spre linia de sosire. Sau, iti poti intrece limitele pe toboganele Banzai, Wahoo si Yihaa. Acestea sunt tobogane cu cadere libera, cele mai palpitante, mai rapide si mai abrupte de la Divertiland!

Toboganele Kilimanjaro se adreseaza persoanelor cu inaltimea peste 1,07 metri, greutatea maxima fiind 182 kg fiind obligatorie pozitia de siguranta cu mainile incrucisate la piept.

Vino si experimenteaza adrenalina pura la Divertiland!

Supercell's Kilimanjaro (Romanian Traduced) Edit

Pe toboganele facute de Supercell vei gasi adrenalina si distractia!

Te poti lua la intrecere cu prietenii pe Clash Universe, toboganul cu mai multe benzi si cu accelerare continua spre linia de sosire. Sau, iti poti intrece limitele pe toboganele Banzai, Wahoo si Yihaa. Acestea sunt tobogane cu cadere libera, cele mai palpitante, mai rapide si mai abrupte de la Divertiland!

Toboganele facute de Supercell nu au voie permisiune oamenilor sub 1,100 de trofee in Clash Royale, greutatea maxima fiind 182 kg fiind obligatorie pozitia de siguranta cu mainile incrucisate la piept.

Vino si experimenteaza adrenalina pura la Divertiland!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.